Investeringsfremme!

Det handler om investeringer gennem målrettet uddannelse, fortsat digitalisering og erhvervsrelevant forskning. Det fastslår Jens Klarskov, direktør i Dask Erhverv.

Dansk Erhverv mener, at den offentlige sektor kan blive mere effektiv, og at politikerne bør udfordre de eksisterende systemer med nye initiativer i forhold til borgernes frie valg, konkurrenceudsættelse og offentligt privat samarbejde. I tilknytning til debatten om den offentlige sektors effektivitet, er det Dansk Erhvervs holdning, at markedet skal have lov til at råde i større omfang, end det sker i dag.

-Vi skal turde lade den enkelte tage større ansvar for sit valg og samtidig udfordre de eksisterende systemer med klare mål for konkurrenceudsættelse og initiativer til offentligt privat samarbejde, understreger Jens KlarskovIfølge erhvervsorganisationen  Dansk Erhverv  har Danmark har ikke lagt finanskrisen bag sig.  DE påpeger, at Danmark nu er på femte år uden vækst, og det er tid til handling.

– Det er alvor. Danmark har ikke en førstefødselsret til høj velstand, og lige nu er der behov for, at rammerne for at drive virksomhed forbedres. Der er brug for, at regeringen og Folketingets partier sammen får leveret på de mange gode hensigter i regeringsgrundlaget og i 2025-planen, lyder udmeldingen fra Dansk Erhvervs administrerende direktør, Jens Klarskov, der deler statsministerens ambitioner om at skabe et rigere samfund.

Del dette med dit netværk:

Skriv en kommentar

avatar