SKI: Ny konferenceaftale dækker hele landet

Ny SKI-aftale om konferencer, seminarer og møder i støbeskeen. Aftalen forventes sendt i udbud til oktober.

SKI overtager aftale fra Statens Indkøb, og i genudbuddet i oktober måned lægger en statslig ekspertgruppe særligt vægt på en aftale, der er:

  • Landsdækkene
  • let at bruge og
  • stiller krav om mere bæredygtighed.

Til januar 2021 træder en helt ny SKI-aftale i kraft. Den nye konferenceaftale vil dække hele landet fra Skagen til Bornholm og med faciliteter i både små og store byer. Nye evalueringskrav på aftalen skal sikre, at det bliver muligt for de offentlige kunder at tænke grønt og bæredygtigt, når de skal vælge lokaler til konferencer, seminarer og møder. Og så bliver aftalen nemmere at anvende for både kunder og leverandører.

Når staten i fremtiden skal arrangere konferencer, seminarer og møder sker det på den kommende SKI-aftale 16.07. Aftalen er den seneste i rækken af aftaler i Statens Indkøbsprogram, som fremover udbydes af SKI. Derfor har statslige eksperter været med til at fintune aftalen og sikre, at den tilrettelægges, så den er både brugervenlig, bred og bæredygtig. Resten af den offentlige sektor kan også benytte aftalen, når den efter planen træder i kraft i januar 2021.

Louise Nielsen er overassistent i Administrations- og Servicestyrelsen og en del af ekspertgruppen. Hun fortæller i SKI-artikel om de tre vigtige krav: https://www.ski.dk/nyheder/bred-brugervenlig-og-baeredygtighed-ny-konferenceaftale-pa-vej/

Del dette med dit netværk:

Skriv en kommentar

avatar