IKA- årsmøde 2020 med rekorder

En af udstillerne, Casper Helbo-Nielsen, Processio ApS: – Comdia er igen repræsenteret på IKA Årskonference.

Casper byder indenfor: – Kom forbi vores stand og hør om hordan Middelfart kommune nu understøtter miniudbud og direkte tildeling på deres rammeaftale på Håndværkerydelser. Et intuitivt, fleksibelt og brugervenligt modul, som via AD-integration er let tilgængeligt for selv den decentrale bruger i organisationen. Hvis det har vækket din nysgerrighed, så kom forbi Comdia‘s stand (nr.68) til IKA Årskonference 2020.

STØRSTE NOGENSINDE. 70 udstillere og over 500 deltagere har meldt deres ankomst når IKA Årskonference 2020 løber af staben den 26.-27. februar. IKA Årskonference 2020 bliver afholdt på TIVOLI Hotel & Congress Center. Her bydes velkommen til to dage med rum for netværk og brobyggeri mellem offentlige indkøbere og leverandører.

Årets tema er ”Adfærd” – med speciel fokus på adfærd i det offentlige indkøbsdanmark. Årsagen til at IKA ønsker at zoome ind på netop ADFÆRD, er en nysgerrighed på, hvad der ligger bag vores handlinger, og hvordan vi kan bruge denne viden til at påvirke indkøbsadfærden i en ønsket retning. Dette uanset om perspektivet er som indkøbskonsulent, kontraktmanager, tilbudsgiver eller kontraktholder.

Formålet er at få ny og anderledes inspiration til arbejdet med at forbedre compliance og at sikre en konstruktiv tilgang til at løse kontraktlige udfordringer med det resultat, at vi alle får bedre fungerende kontrakter i hverdagen.

Skriv en kommentar

avatar
Copy link
Powered by Social Snap