Herning: Foran på el-ladestandere

Det bliver virksomheden Ewii A/S, der skal stå for opsættelsen og driften af el-ladestanderne, da de vandt et udbud fra kommunen.

Ewii har indvilget i at dække hele kommunen for til gengæld at være eneleverandør på opgaven. Kontrakten mellem Ewii og Herning Kommune løber 10 år og er inklusiv koncessionsudgift – hvilket betyder, at kommunen ikke har udgifter til projektet. Geografisk set spænder projektet fra Haderup i nord over Ørnhøj i vest til Sdr. Felding i syd. De første af ladestanderne vil efter planen være oppe at køre inden for et par måneder. – Vi er opmærksomme på, at der i dag er rift om el-ladestanderne – særligt ved Herning Midtby. Derfor glæder vi os meget til, at de nye bliver etableret, så det ikke kun er i ydertimerne, du kan finde en ladeplads, siger formand for Miljø- Infrastruktur og Naturudvalget John Thomsen iflg. Herning Folkeblad.

HERNING Herning Kommune har som den første kommune i landet indgået en kontrakt om opsætning og drift af el-ladestandere for hele kommunen

Det betyder, at der inden længe bliver etableret 310 styk 72 forskellige steder i kommunen. Derudover bliver der opsat et endnu ukendt antal standere på Markedspladsen og Danmarksgades p-plads. – Det særlige ved dette udbud er, at det omfatter hele kommunen. Normalt vil udbyderne af el-ladestandere være mest interesseret i knudepunkterne, men det har været vigtigt for os, at hele kommunen blev dækket ind, så netværket af ladestandere bliver mere fuldendt. Det glæder os, at vi er lykkedes med det, siger John Thomsen (V).

Del dette med dit netværk:

Skriv en kommentar

avatar