Det svære Sønderborg-udbud

Nu er det en vognmand, der klager over Sønderborg-udbud om renovationskørsel Det er Gråsten-vognmanden Knud Erik Heissel A/S, der ikke lige vil give op uden kamp. Dette uanset at udbuddet på renovationskørsel fra 2020 i Sønderborg Kommune formelt set er afsluttet og det med den spanske Urbaser som ny vinder af renovationsstriden i Syddanmark. Vognmandsvirksomheden har nu valgt at klage over afgørelsen.

Det har ellers allerede taget ikke mindre end tre forsøg at gennemføre udbuddet. Knud Erik Heissel A/S havde det laveste bud, men løsningen blev vurderet som det dårligste samlede tilbud, når man også tager højde for kvalitet af kundeservice, miljø og arbejdsmiljø.

Men det er Knud Erik Heissel A/S ikke enig i. – Det er korrekt, at Heissel har klaget. Men det overrasker mig sådan set ikke efter det her forløb, at der ville komme en klage. Men nu skal COWI så svare på den klage, og så må vi se, om Heissel er tilfreds med det svar – eller om de vil gå videre i klagesystemet, siger bestyrelsesformand Tom Hartvig Nielsen, Sønderborg Forsyning A/S til Jydskevestkysten.

Skriv en kommentar

avatar
Copy link
Powered by Social Snap