Aarhus kandiderer til IKA 2022-pris

Forenede Service har på baggrund af et nyligt rengøringsudbud valgt at indstille Aarhus Kommune til IKA Prisen 2022

Aarhus Kommune er med i puljen, når IKA Prisen 2022 skal uddeles i starten af september. Indstillingen er indsendt af Forenede Service og drejer sig om et konkret rengøringsudbud, der har stillet krav til og åbnet dørene for et innovativt samarbejde i forhold til at tilbyde borgere på kanten af arbejdsmarkedet en mulighed for at komme i job.

Forenede Service, der i sidste ende vandt udbuddet, fremhæver den dynamiske udbudsform og en særlig governance-struktur som afgørende elementer i forbindelse med indstillingen.

Det er tilfældet, da Aarhus Kommune i deres udbudsform har været tilpasningsparate og samtidig sikret et konstant fokus på muligheder, udvikling og tilpasning i løbet af kontraktperioden. Aarhus Kommune har med andre ord tænkt hele vejen rundt og valgt en stærk implementering, hvor de har set det vigtige i at være fælles om kontrakten. Noget, der ifølge Chalotte Stahll, Salgs- og Tilbudsdirektør for offentlige udbud hos Forenede Service, har været ganske unikt.

– Vi har valgt at indstille Aarhus Kommune til IKA Prisen 2022, fordi de med det pågældende rengøringsudbud har ageret innovativt og udfordret rammerne for et godt samarbejde. Den dynamiske udbudsform har sikret løbende og nødvendige tilpasninger, som blandt andet kommer en masse mennesker på kanten af arbejdsmarkedet til gode, forklarer Chalotte Stahll og tilføjer: – Aarhus Kommune har gennem særligt god og velforberedt markedsdialog vist et tydeligt ønske om fælles samarbejde og succes. Det er beundringsværdigt og en del af baggrunden for, at vi har valgt at indstille dem til IKA Prisen 2022.

Indstillingen vækker glæde hos Renè Gervig Hansen, der er ansat som udbudskonsulent i Aarhus Kommune. – Vi er utrolig glade for nomineringen. Det har været en lang og sej proces, som vi undervejs har lært en masse af. Det er altid rart at blive anerkendt for sit arbejde, og det giver helt sikkert blod på tanden i forhold til kommende udbud.

Kilde IKA Af Casper Holm

Del dette med dit netværk:

Skriv en kommentar

avatar