2021-resultater – Miljømærkning Danmark

Netværk for Miljømærket indkøb har i løbet af året haft fokus på svanemærkede kantiner. Det har medført gode resultater, hvor bl.a. Meyers Kantiner har fået certificeret de tre kantiner, de driver hos Ramboll, som er med i netværket.

”Medlemmerne skaber hvert år betydelige resultater med deres målrettede indsats, som gennem årene har øget udbuddet af miljømærket rengøringsservice, kontormøbler og nu også kantineservice. Jeg ser frem til at følge udviklingen og til at se, hvad vi i netværket sætter fokus på i 2022,” fortæller Ingrid Elmedal, seniorkonsulent for marked og indkøb hos Miljømærkning Danmark.

Netværk for Miljømærket indkøb er et netværk af private virksomheder, der ønsker fokus på ansvarlige og bæredygtige indkøb. Medlemmerne bruger deres indkøbskraft til at drive markedet i en grønnere retning ved aktivt at efterspørge produkter og serviceydelser, der er certificeret med Svanemærket eller EU-Blomsten. Netværket består af If InsuranceNykreditRambollDansk Retursystem A/SLyreco DanmarkAllianceplus A/SMatas A/SArbejdernes LandsbankAnders Andersens RengøringTivoliCoop i DanmarkISS A/S og IDA.

Læs mere her:
https://lnkd.in/d9yvNWBt

Del dette med dit netværk: