Verdenskongres i Danmark – danske vand- og klimaløsninger

Et sandt udstillingsvindue for den danske vandsektor. World Water Congress & Exhibition 2022 kommer til Danmark og verdens vandprofessionelle mødes til erfaringsudveksling, nye samarbejder og diskussion om løsninger som forudsætning for at nå FN’s bæredygtighedsmål i 2030.

Danmark er vært for IWA World Water Congress & Exhibition i København til september. Kongressen er kulminationen på rigtig mange års forberedelse, udført af over hundrede aktører på tværs af vandsektoren, forskningsinstitutioner, myndigheder samt IWA-DK og DANVA, som udgør de officielle værter.

For den danske vandbranche er denne unikke begivenhed mere end en kongres. Den udgør et afgørende bidrag til at nå målsætningerne i Regeringens ”Eksportstrategi for vand”, hvis vision er, at den danske vandbranche skal være med til at løse verdens vand- og klimatilpasningsproblemer gennem en fordobling af den danske vandteknologieksport fra 20 mia. kr. i 2019 til 40 mia. kr. i 2030.

Danmarks position som vækstcenter for smarte vandløsninger udgør med kongressen en vigtig løftestang for øget eksport og globalt samarbejde om verdens vandudfordringer. På kongressen får den danske vandsektor mulighed for et indgående kendskab til de globale udfordringer, som er fundamentet for diskussioner om fælles løsninger med afsæt i f.eks. effektivisering, innovation, digitalisering og klimatilpasning. Og kongressen er sammen med udstillingen et overordentligt vigtigt globalt udstillingsvindue for markedsføring af den danske vandbranche.

Del dette med dit netværk:

Skriv en kommentar

avatar