Støttesystemer og monopolbrud

Den seneste udmelding om yderligere forsinkelse af Støttesystemerne fra KMD, har fået KOMBIT til at igangsætte en Plan B for Støttesystemerne. Projektdirektør Peter Egelund, KOMBIT, fortæller, at Systematic, som også er leverandør af Serviceplatformen, er blevet hyret ind som ekstern udvikler af Støttesystemernes Administrationsmodul. Plan B kaldes også for en midlertidig og alternativ vej i mål, der bygger på interim arkitektur. Sådan skriver KIT-magasinet

Støttesystemernes praktiske anvendelse i kommunerne og integrationen med kommunernes eksisterende infrastruktur komponenter var temaet på KITAs konference på Holckenhavn Slot, hvor Peter Egelund, KOMBIT, fortalte om Plan B for Støttesystemer og for Monopolbruddet. Der deltog 100 it-chefer og it-arkitekter og projektledere.

”Systematics udvikling af administrationsfunktionalitet kan være en permanent løsning, og hvordan vi tilvejebringer de øvrige moduler arbejder vi fortsat på. Vores fokus er delt op i to. Fagprojekterne i Monopolbruddet skal i luften og kommunerne skal have de fælleskommunale Støttesystemer. Dvs. vi sikrer kommunernes business case. Vi venter ikke passivt på KMD’s leverancer. Vi udviser rettidig omhu og vi accepterer ikke yderligere forsinkelser af Monopolbruddet. Plan B er skudt i gang,” siger Peter Egelund.    

”Det vigtigste for os er, at vi gennemfører et monopolbrud og at vi samtidig leverer de fælleskommunale Støttesystemer. 

Del dette med dit netværk:

Skriv en kommentar

avatar