Salling Group: På toppen af den grønne omstilling

”Vi er ikke ude efter at se smart ud eller lyde smart. Vi er ude på at gøre noget, som også gør en forskel. Så det er et meget oprigtigt forsøg på rent faktisk at bidrage”.

Salling Groups kæmpeinvestering på 2,4 milliarder kroner i blandt andet solceller er ifølge detailkoncernens finansdirektør, Anders Hagh, et udtryk for, at grøn omstilling ikke er at lyde smart, men at handle.

Dansk Erhverv i artikel af Liv Østerstrand Rasmussen: På taget af Salling Groups hovedkvarter vest for Aarhus ligger den grønne omstilling i store sorte felter under åben himmel. Solcellerne er et vigtigt element i detailkoncernens fremtidige energiforsyning, og i 2028 vil en fjerdedel af Salling Groups samlede energiforbrug blive dækket af 570 solcelleanlæg. Med en ambitiøs plan og en investering på 2,4 milliarder kroner i at sænke sit energiforbrug og selv producere grøn strøm satte Salling Group i foråret 2022 to streger under, at det er vigtigt at handle.

Ikke kun i detailkoncernens mange dagligvarebutikker, men også når det gælder grøn omstilling. Handlekraft viste sig også at få afgørende betydning, da energikrisen kom i kølvandet på Ruslands invasion af Ukraine, for allerede inden krisen havde Salling Group vedtaget den massive energiomlægning, som hurtigt blev fremrykket. Læs artiklen her: Salling Group: På toppen af den grønne omstilling (danskerhverv.dk)

Del dette med dit netværk:

Skriv en kommentar

avatar