Økonomiaftaler med digitale aftryk

Digitaliseringsstyrelsen: Fokus på udbudsprojekter, digitale velfærdsløsninger og afbureaukratisering

De nye økonomiaftaler afspejler stor enighed om rammerne for udbuddene af de næste generationer af NemID (MitID), NemLog-in og Digital Post, hurtigere og mere effektiv udbredelse af digitale velfærdsløsninger og afbureaukratisering. Der er markante digitale aftryk i aftalerne om kommunernes og regionernes økonomi for 2018.

NemID (MitID), NemLog-in og Digital Post er it-infrastruktur, der kan sikre borgere og virksomheder tidssvarende digital service, reducerede byrder for virksomhederne samt fortsatte effektiviseringsgevinster i den offentlige sektor. Det er infrastrukturløsninger med stor udbredelse, og alene i 2016 blev der fx sendt mere end 112 mio. digitale forsendelser med Digital Post.

De kommende år skal de store fælles løsninger i udbud, hvilket giver mulighed for videreudvikling og nytænkning. Med økonomiaftalerne for 2018 er regeringen blevet enige med KL og Danske Regioner om rammerne for finansiering af de næste generationer af NemID (MitID), NemLog-in og Digital Post. Med aftalen er der skabt et rigtig godt afsæt for de kommende udbud og fremtidssikringen af løsningerne.

Læs videre her: https://www.digst.dk/Servicemenu/Nyheder/Nyhedsarkiv/Digitaliseringsstyrelsen/2017/Oenomiaftaler-med-fokus-paa

Del dette med dit netværk:

Skriv en kommentar

avatar