Ny pjece om verdensmål og indkøb fra DIEH og Forum for Bæredygtige Indkøb

Indkøb har store muligheder for at bidrage til at opnå verdensmålene. Hvordan man som indkøber kan arbejde med verdensmålene giver pjecen “INDKØB OG VERDENSMÅL” svar på.

Pjecen giver redskaber og gode råd til, hvordan man kan bidrage til verdensmålene gennem indkøb og er målrettet indkøbere i virksomheder, organisationer og offentlige institutioner.

Pjecen er udarbejdet af DIEH for Forum for Bæredygtige Indkøb og er resultatet af arbejdet i en temagruppe om indkøb og verdensmål. Temagruppen mødtes fire gange i perioden december 2018 til sommer 2019 og bestod af indkøbsrepræsentanter fra virksomheder, organisationer og offentlige institutioner. Til møderne blev der delt viden og erfaringer om arbejdet med indkøb og verdensmål, og undervejs diskuterede deltagerne forskellige værktøjer, mærkningsordninger og tilgange til indkøb og verdensmål.

IKA har lagt et link direkte til pjecen på IKAs Grønne Profil, hvor også info om andre bæredygtige tiltag kan ses: https://www.ika.dk/om-os/ikas-groenne-profil/

/cha

Skriv en kommentar

avatar
Copy link
Powered by Social Snap