Ny Kamstrup chef

Kim Lehmann bliver ny CEO hos teknologivirksomheden Kamstrup efter Per Asmussen, der forlader Kamstrup af helbredsmæssige årsager.

Kim Lehmann kommer fra en topstilling som President og CEO hos det tidligere GN selskab, GN Otometrics. Han har leveret imponerende resultater i GN Otometrics og en række andre high-tech virksomheder, hvor han har skabt vækst og udviklet virksomhederne til profitable forretninger.

Kim Lehmann overtager en virksomhed, der har oplevet kontinuerlig profitabel vækst gennem de seneste otte år, og under Per Asmussens ledelse konstant har udfordret grænsen for, hvor meget værdi en intelligent måleløsning kan skabe for forsyningen. Per Asmussen overlader en velkonsolideret virksomhed med et stærkt fundament til den nye direktør. Han skal sikre fortsat vækst og videreudvikle virksomhedens rejse fra intelligent måling til digitalisering af forsyningen. Direktionen i Kamstrup vil derfor fremover udgøres af Kim Lehmann og CFO Henrik Rom.

– Kamstrup er en utrolig spændende virksomhed med et kæmpe vækstpotentiale, og det glæder jeg mig til at blive en del af. Teknologi og digitalisering kan skabe stor værdi for forsyningsselskaber i hele verden, og det er selvfølgelig vigtigt at udnytte det store potentiale, der blandt andet ligger i at reducere vand- og energispild imellem forsyningen og forbrugeren. Kamstrup er anerkendt for at levere kvalitet og for sin tekniske ekspertise, og jeg ser frem til at videreføre den innovationskultur, som er afgørende for at skabe resultater, fortæller Kim Lehmann.

Kamstrup producerer intelligente løsninger til måling og optimering af vand-, varme- og elforsyning i hele verden, og virksomheden har blandt andet et ambitiøst mål om, at én milliard mennesker en dag skal have rent vand fra et forsyningsnet med Kamstrup-intelligens. Virksomheden har hovedkvarter i Stilling og beskæftiger 1250 medarbejdere i 24 lande og forventer en omsætning på DKK 2 mia. i 2017.

Del dette med dit netværk:

Skriv en kommentar

avatar