Mere fokus på energieffektivisering

– Klima og grøn omstilling er en af vores meget klare styrkepositioner. Spørgsmålet er, hvordan vi kan bryde igennem lydmuren på det område. Det handler også om at få energieffektiviseringer højere op på dagsordenen. Sådan siger Troels Blicher Danielsen, ny direktør for , siger hanarbejdsgiver- og erhvervsorganisationen Tekniq, i et interview med EnergiWatch. – Diskursen har meget været, at det er energiselskaberne og Dansk Energi, der har sat rammerne, og at det de seneste år har handlet om at skabe så meget grøn strøm som mulig.Alt for længe har fortællingen lydt, at den grønne omstilling går godt, så længe vi blot producerer mere og mere grøn strøm.

Det er dog ikke det eneste fokus, der kræver opmærksomhed i den grønne omstilling, udtaler den nye Tekniq – direktør, der står i spidsen for og repræsenterer godt 4.300 tekniske installations-, industri- og smedevirksomheder, han vil have energieffektiviseringer højere op på den grønne politiske dagsorden. Han mener, at Dansk Energi har været for dygtige til at få diskussionerne til at handle ensidigt om grøn strøm.

Du kan møde Troels Blicher Danielsen på ÅRETS ENERGIKONFERENCE på Christiansborg onsdag den 7. og torsdag den 8. oktober 2020, se programmet her: http://www.fdkv.dk/Joomla30/images/FDKV/Energi2020/Program2020.pdf

Skriv en kommentar

avatar
Copy link
Powered by Social Snap