KOLDINGHUS-KONFERENCEN `23 – vi ses, den 23. august 2023, vel mødt

KOLDINGHUS-KONFERENCEN `23 – vi ses, den 23. august 2023, vel mødt

OBS: TILMELDINGEN ER ÅBEN … skynd dig videre til: Kolding-Konferencen 2023 – Forsyning2100

En INVITATION til en reel dialog om regulering med rimelighed, og virkemidler der matcher nationale klima- og effektivitetsmål.

EN VERDEN FULD AF FORANDRINGER & FORVENTNINGER
VILDE PROBLEMER – REGULERING – TILLID – EFFEKTIVITET

Det handler om forsyningernes ”vilde problemer”, når KOLDING-KONFERENCEN `23 igen løber af stablen, den 23. august 2023 på Koldinghus i Kolding.

Programmet er på trapperne …. Og tager fat om de fremtidige rammevilkår, der fortsat ikke lige sådan er at få på plads. Et revideret tekstgrundlag er i høring, men regulator og forsyninger står opsigtsvækkende langt fra hinanden. Regulator vil effektivisere langt udover det mulige – og tillige på umulige og urimelige vilkår – sådan lidt hårdt trukket op, mener forsyningerne, der endog har et udsagn om at det er fremtidens klimasikring, der er i spil. 5 forsyninger har taget handsken op – og tilrettelagt et program med klar fokus på at få endevendt forsyningernes vilde problemer. Dette i et samspil mellem forsyningernes ledelser, folkevalgte styrelser og folketingsmedlemmer med centralt ansvar for at fastlægge rammerne for fremtidens regulering af sektoren.

Interessant? Her kan du holde dig orienteret – www.udbudsmedia.dk via tilmelding på nyhedsbrevet … eller via www.forsyning2100.nu, hvor programmet i sin helhed offentliggøres ultimo marts måned. Hvis nysgerrigheden presser sig på, kan du rekvirere det aktuelle oplæg ved at tage kontakt på gn@udbudsmedia.dk

Del dette med dit netværk:

Skriv en kommentar

avatar