KMD taber terræn

KMD har i årevis siddet tungt på en række it-opgaver i det offentlige – primært i kommunerne. Nu er situationen en anden. Kun 3 ud af 14 systemer driftes fortsat af KMD. Konkurrenterne, Netcompany, EG, IBM, NNIT m.fl vinder nu traditionelle KMD-opgaver. Det fortæller TV2 Business.

KMD har som følge af monopolbruddet mistet en lang stribe lukrative kontrakter til konkurrenterne. Analysechef i analysehuset IDC Nordic, Anders Elbak, siger til TV2, at han dog ikke tror, at KMD’s virksomhed er truet.

Moderniseringsstyrelsen har netop været i udbud med opgaven om at drifte og udvikle det offentliges læringsløsning Campus. Denne opgave er gået til KMD og åbner muligheder for, at statens ansatte fremover kan lære af hinanden på tværs af tid og rum. Derudover får en lang række kommuner via Moderniseringsstyrelsen også mulighed for at tilslutte sig Campus. Hos KMD glæder man sig over at få tildelt opgaven: I øjeblikket sker der rigtig meget i udviklingen af digital understøttelse af HR-arbejdet, og vi ser frem til at hjælpe Moderniseringsstyrelsen videre og løfte den indsats, lyder meldingen fra KMD.

Del dette med dit netværk:

Skriv en kommentar

avatar