International energikonkurrence:

Prisbelønning af innovativ energi. Hele 27 millioner kroner i spil til innovative energiprojekter

Der er fokus på morgendagens teknologier og løsninger på verdens energi-, klima og miljøudfordringer. En attraktiv samlet præmiesum på godt 27 millioner kroner vil the Zayed Future Energy Prize være med til at understøtte udviklingen og give lovende projekter et økonomisk skulderklap.

Siden konkurrencens begyndelse i 2008 har vi anerkendt dem, der stræber efter at skabe en bæredygtig fremtid for alle. Og det vil vi blive ved med. Fra projekter der giver adgang til energi i Afrika til innovative løsninger på lagring af energi i Europa. Vores vindere har skubbet grænserne for, hvad der er muligt med hensyn til rene energiløsninger og bæredygtige metoder verden over,” siger direktør for the Zayed Future Energy Prize, Dr Nawal Al-Hosany.

Verden har desperat brug for innovative løsninger på fremtidens energiudfordringer og bæredygtige alternativer til fossile brændstoffer. Og interessen for og opmærksomheden på emnet er stor. I 2030 skal mindst 27 procent af EU’s energi stamme fra vedvarende kilder. I 2050 skal Danmark være uafhængig af kul, olie og gas. Hvor skal fremtidens energi komme fra?

Det er The Zayed Future Energy Prize, der indkalder ansøgninger, der udfordrer den fremtidige energiforsyning og præsenterer innovative løsninger. Konkurrencen er åben for alle, og det er gratis at deltage. Vinderne kåres i januar 2018 ved en officiel præmieoverrækkelse i Abu Dhabi.

Læs mere her: http://www.zayedfutureenergyprize.com/en/

For yderligere information: Peter Freisner Johansen, tlf. 20 99 80 01.

Del dette med dit netværk:

Skriv en kommentar

avatar