I spidsen for EUs digitale udvikling

– Digitalisering skaber nye muligheder og forandrer, hvordan vi producerer, handler, kommunikerer og skaber værdi. Vi kan bruge digitale løsninger til at håndtere klimaudfordringerne, skabe endnu bedre produkter og løsninger – og bruge digitaliseringen til at forbedre den offentlige service og frigøre tid til mere menneskelig kontakt. Sådan siger Lars Sandahl Sørensen, ny topchef i DI

Dansk Industri ønsker Margrethe Vestager tillykke med den nye post som kommissær for både konkurrence og digitalisering fra den 1. november 2019. De kommende fem år skal den danske EU-kommissær stå i spidsen for Europas digitale udvikling og samtidig stå vagt om konkurrencen i EU.

– Margrethe Vestager har som konkurrencekommissær udvist politisk gennemslagskraft i særklasse. Vi håber, at hun følger samme takt, når hun nu også får rollen som digitaliseringskommissær. Fra erhvervslivet er der et stort ønske om, at vi får sat turbo på den digitale omstilling, hvilket vi håber vil gå i opfyldelse med Margrethe Vestager i front, siger administrerende direktør, Lars Sandahl Sørensen, DI.

Skriv en kommentar

avatar
Copy link
Powered by Social Snap