DE: Sælg Ørsted nu

Brian Mikkelsen, direktør for Dansk Erhverv i et debatindlæg

Sælg fordi Ørsted er en god forretning! De er derfor at staten skal sælge sine aktier nu. Prisen er gunstig, og provenuet fra salget kan anvendes på den næste revolution i den grønne omstilling. Værdien af Ørsted afhænger selvfølgelig af selskabets fremtidige indtjeningsevne, og der er naturligvis usikkerhed om dette forhold. Men hvis private investorer er villige til at betale en god pris for statens andel, er der ikke noget til hinder for, at staten sælger sin andel af en pokkers god investering, så Ørsted kan fortsætte med sit globale grønne aftryk på kommercielle vilkår.

Og ikke mindst, så staten får en stor pose penge til at håndtere den nødvendige grønne omstilling mest hensigtsmæssigt. Så vi investerer grønt, sikrer innovation og vækst og velstand for Danmark og danskerne. Det er lige præcis den klimavej, vi skal gå.

Læs hele debatindlægget på Politiken: https://politiken.dk/debat/debatindlaeg/art7476117/S%C3%A6lg-%C3%98rsted-og-brug-pengene-p%C3%A5-den-n%C3%A6ste-revolution-i-den-gr%C3%B8nne-omstilling

Del dette med dit netværk:

Skriv en kommentar

avatar