Danmarks bedste bestyrelsesformand

Det er 13. gang, at PwC kårer og uddeler prisen som intet mindre end “Danmarks bedste bestyrelsesformand”. Sidste år løb Vagn Ove Sørensen fra FLSmidth & Co med prisen – og nu er stafetten givet videre til energikoncernen .Ørsteds formand

Bestyrelsesformand Thomas Thune Andersen har formået at løfte Ørsted ind i den grønne tidsalder, lyder begrundelsen, der har ført til kåringen af Danmarks bedste bestyrelsesformand.

Thomas Thune Andersen er blevet kåret til årets bestyrelsesformand. Han mener, at godt lederskab er at tage velovervejede beslutninger, og tvivl er vigtig i den proces.

Ørsted skal investere 200 mia. kr. i grøn energi frem mod 2025. Visionen er at skabe en verden, der udelukkende kører på grøn energi, og det fortjener anerkendelse, lyder anerkendelsen fra PwC. Thune Andersens mission er at skabe samfundsmæssig værdi. Det er troen på, at en virksomhed, der skaber værdi for samfundet, har en længere levetid, der ligger bag. Og Thomas Thune Andersen har i den grad været med til at accelerere en udvikling, der er til gavn for samfundet: overgangen til bæredygtig energi, siger PwC-direktør Mogens Nørgaard Mogensen ifølge en pressemeddelelse, og understreger at Thomas Thune Andersens indsats har været med til sætte Danmark på verdenskortet.

 

 

Skriv en kommentar

avatar
Copy link
Powered by Social Snap