WEBKONFERENCE: ” DIGITALE FREMTIDER 2025″ – LIVE

”FORDI VI SKAL SATSE PÅ MEGET MERE OFFENTLIG DIGITALISERING!”

Og derfor, byder vi (Digitalt.dk & UdbudsMedia.dk) på gratis webkonference, der sætter fokus på en nødvendig udvikling midt i et politisk vakuum.

Det handler om meget mere offentlig digitalisering
WEBKONFERENCE: ” DIGITALE FREMTIDER 2025″ – LIVE
Onsdag, den 19. maj 2021 kl. 09:00 – 10:00

Vær med live i WebKonferencen: “DIGITALE FREMTIDER 2025”

Vi stiller skarpt på offentlig digitalisering – borger- og datadrevet serviceudvikling. Temaer af værdi og blandt de store trends i de kommende 5 år.

Deltag i spændende opdaterede fortællinger om sigtet og initaitiver i de kommende fem års systemer og teknologier, når det handler om offentlig digitalisering – herunder, hvor det offentlige Danmark befinder sig i europæisk og global sammenhæng.

Hvad skal der til for, at Danmark kan bevare sin digitale førertrøje inden for offentlig digitalisering?

3 eksperter giver deres bud – og præsentationerne afsluttes med debat – indledere og deltagere imellem. Mød Vicedirektør Adam Lebech, Digitaliseringsstyrelsen, Markeds- og innovationschef Inge Speiermann-Vognsen, KOMBIT og chef for ITK i Aarhus Kommune, Bo Fristed. Moderator er Ejvind Jørgensen, direktør i cBrain og formand for Dansk IT’s udvalg for “IT i den offentlige sektor.

Deltagere er: ledere, it-og digitaliseringschefer i kommuner, offentlige myndigheder og private virksomheder, forretningskonsulenter, sikkerhedschefer, teknologikyndige, it-advokater, mv

Deltagelse er gratis – her finder du info om indhold og tilmelding: https://www.digitaltlive.dk/digitale-fremtider-2025/

WEBKONFERENCE: ” DIGITALE FREMTIDER” er tilrettelagt af
Digitalt.dk & UdbudsMedia.dk i et samarbejde med
Digitaliseringsstyrelsen,
KOMBIT,
Aarhus Kommune og
cBrain A/S

Kontakt til arrangørerne:
Digitalt.dk: flemming@kjaersdam.dk
UdbudsMedia.dk: gn@udbudsmedia.dk

Del dette med dit netværk:

Skriv en kommentar

avatar