DS-WEBINAR: GRØNNE UDBUD OG INDKØB

Sådan gør du udbud og indkøb grønnere –  DS webinar, den 2. november 2021

Indkøbsafdelingerne i det offentlige har i stigende grad fokus på den grønne omstilling. Og både stat, regioner og kommuner opstiller strategier for grønne og bæredygtige indkøb. Men hvordan omsættes strategierne til krav i udbud?

Dansk Standard har udviklet en gratis inspirationsguide, der viser en række eksempler på, hvordan du kan bruge standarder i arbejdet med grønne indkøb og dermed sikre fokus på bl.a. klima, energieffektivitet, miljøpåvirkning, biodiversitet og cirkulær økonomi. Standarder kan nemlig være med til at fremme både grøn omstilling og dokumentere, at den tilsigtede grønne effekt rent faktisk opnås.

Få inspiration til, hvordan standarder og miljømærker kan hjælpe dine indkøb i en grønnere retning, samt indblik i hvordan miljø og klima i højere grad kan tænkes ind i offentlige udbud på vores webinar d. 2. november.

Læs mere om guiden og webinaret her: https://www.ds.dk/groenneindkoeb?utm_source=Udbudsmedia&utm_medium=Banner&utm_campaign=Groenneindkoeb&utm_content=Landingpage

Del dette med dit netværk:

Skriv en kommentar

avatar